NEN 2580 inmeter regio Utrecht

Neem contact op

NEN 2580 inmeter regio utrecht

Wij zijn op zoek naar een NEN 2580 inmeter voor het opstellen NEN 2580 rapporten voor woningen. Wij zijn op zoek naar iemand die aan de slag kan als ZZP'er. Hierbij is het mogelijk 5 dagen per week te werken of 1-2-3 dagen per week.

Je werkt hierbij nauw samen met onze fotografen en komt bij veel verschillende mensen over de vloer. Leuk en afwisselend werk, zeker als je niet de hele dag achter een bureau wilt zitten. 

Over Rappr

Rappr is aanbieder van rapportages nodig voor verkoop of verhuur van woningen en bedrijfspanden. We werken voor grote bedrijfsmakelaars, vastgoedbeheerders en vele andere bedrijven. We hebben een leuk team van ervaren energieadviseurs, fotografen en NEN 2580 meters. Deze staan altijd klaar bij vragen. Zo kan je steeds bijleren. We zijn gevestigd in Nieuwegein, het midden van Nederland. 

Wij zijn op zoek naar

NEN 2580 inmeters. Dit kan op de volgende manieren:

 • Als ZZP’er, vaste vergoeding per dag + reiskosten. 5 dagen per week.
 • Als ZZP’er, vaste vergoeding per dag + reiskosten. 2-3 dagen per week.
   

De werkzaamheden bestaan uit

 • Inmeten van woningen op locatie. Dus je komt bij veel verschillende mensen over de vloer. Dit doe je in goed overleg met onze fotografen. 
   
 • Inmeten van de woningen, van de kelder tot aan de zolder. Ervaring hierin is vereist, dit om onze kwaliteit en snelheid te garanderen. 
   
 • Opstellen van (schets) plattegronden op locatie. Je meet de woning in en maakt een plattegrond op locatie met alle maten! 
   
 • Het inmeten moet erg precies gebeuren, elke m2 telt! 
   

Locatie

We zijn op zoek naar iemand die aan de slag kan in regio Utrecht. We meten veel woningen op in deze regio. Je komt dus op veel verschillende locaties, ontmoet veel verschillende mensen. Super leuk! 

Het uitwerken van de NEN rapporten gebeurt hier door ons op kantoor. Als inmeter ben je dus alleen op locatie. Hier ben je dus niet gebonden aan de locatie van Rappr in Nieuwegein.

Vereisten

 • Rijbewijs B + auto.
 • Ruimtelijk inzicht, ervaring met NEN 2580
 • Woonachtig in regio Utrecht.

 

Ben je geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op met Frisan van der Vlugt. Dit doe je door te bellen naar: 085-024 0015 of te mailen naar: frisan@rappr.nl

1

2

3

Direct aanvragen

Wat heeft u nodig?

Om u een goede prijs te kunnen geven moeten we wel weten hoe groot uw pand is.