Rappr Academy

Theorie en praktijk gecombineerd! 

 

Aan de slag als EP-W adviseur? We leiden je helemaal op met de Rappr Academy. Een leuke afwisseling tussen theorie en praktijk. Binnen 2 maanden ben je klaar om bij ons als EP-W adviseur in je eigen regio aan de slag te gaan. 

Volgende academy is nog niet gepland

Per academy starten we met maximaal 10 nieuwe adviseurs. 

Na academy direct aan de slag als EP-W adviseur

Na 2 maanden kan je direct aan de slag als EP-W adviseur in je eigen regio. 

Leren in de praktijk, dat is de beste manier. 

Héél veel praktijk lessen, dan leer je echt hoe het werkt. 

Wat kan je verwachten

De Rappr Academy bestaat uit een geweldig lesprogramma met een enorme focus op de praktijk. Zo leer je echt hoe het vak werkt! 

Binnen 2 maanden leren wij je het vak van EP-W adviseur en heb je hiervoor de juiste diploma’s behaald. Dat doen we met onze eigen interne opleiding, hierin bieden we je een leuke mix tussen theorie en praktijk. 

Onze opleiding bestaat uit dagen in de schoolbanken en praktijk dagen, deze worden gedurende de week afgewisseld. Je gaat regelmatig op pad om in de praktijk om te zien hoe het vak werkt. Daarbij doe je ook echt zelf opnames (onder begeleiding) om deze vervolgens verder uit te werken. 

Waar en hoe lang:

De Rappr Academy bevind zich op ons kantoor in Veenendaal. Hier zijn alle lessen, praktijkdagen en ook de examens. Opleiding afgerond, dan ga je aan de slag in je eigen regio. De opleiding duurt inclusief examens 2 maanden. Hierin ben je per week fulltime (40 uur) bezig met de opleiding. 

 

Voor wie:

Voor als je aan de slag wilt als EP-W adviseur en nog geen diploma's hebt. Ervaring met het vak is niet nodig, wij leren je alles. Tijdens de opleiding kom je al in dienst bij Rappr. Je krijgt dus ook tijdens je opleiding gewoon van ons betaald. 

Vragen? Neem dan contact op met Richard:richard@rappr.nl of bekijk hier onze vacatures en solliciteer direct >